top of page
Zoeken
  • Saskia Martens

JA, hij staat online!!!

Bijgewerkt op: 10 mrt. 2021

Het is zover: deze nieuwe website online! En dat an sich was al een heel transformatieproces ;-). Tijd voor een frisse wind. Alle leuke en leerzame ervaringen van elf jaar cultureel ondernemerschap neem ik mee richting educatie, communicatie en transformatie. Voor mij een drie-eenheid waar ik graag een sausje creativiteit overheen giet.


Jazeker, breed inzetbaar, dat blijft! Heerlijk om het ene moment een training te verzorgen voor een team en het andere moment een enthousiasmerend educatief detectivespel te ontwikkelen voor een museum. Nieuwe werkvormen bedenken en inzetten, met organisaties in gesprek zijn en ze met een andere blik laten kijken. Deze afwisseling houdt mij zelf fris, enthousiast en geeft mij dagelijks weer een nieuwe blik op dat wat er om me heen gebeurt.


Kijk en lees rustig verder op de website. En ben je nieuwsgierig geworden of wil je gewoon even reageren? Doen!


Groet,

Saskia

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page