top of page
Zoeken
  • Saskia Martens

Joehoe... nieuwe afleveringen van Tante Tulp!

Megaspannend… Het is zover: 6 nieuwe afleveringen van Tante Tulp staan online op de nieuwe website. Supertrots op wat inmiddels een echt passieproject is geworden. En wat een proces om zelf Tante Tulp te worden, alles te bedenken en ook weer los te laten, opnemen, improviseren, monteren en nu het allerspannendste: het de wijde wereld ingooien. Voor wie Tante Tulp niet kent: ze woont in haar bloementuintje, doet alles net wat anders dan je verwacht en houdt heel veel van muziek. Ze houdt nóg meer van appeltaart met slagroom. De doelgroep: 4-7 jarigen. Iedere aflevering geeft Tante Tulp een twist aan een dagelijkse activiteit en koppelt deze aan de kennismaking met een muziekinstrument.


Hoe? Kijken maar!


De filmpjes zijn ook leuk voor basisscholen (groep 1-2-3). Het doel van deze afleveringen is om zoveel mogelijk kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met muziek. Dus deel en verspreid! Hoe meer kijkers, hoe leuker. En er zijn voor de vakantie vast momenten dat je kinderen graag nog even een filmpje wilt laten zien!

Bedankt: Hans Maas voor de coaching, Rob Deelen voor camerawerk, Kunstkwartier Helmond en alle figuranten: om te beginnen onze eigen zoon Teun, Marion van Eijk, Marc van Kessel, Steven van Hout, Otine van Erp, Karin van Dijk, Paul Gubbels, Steven Henry, Eddie Franken.


En nu weer verder volop nieuwe ideeën, want Tante Tulp kan over ieder onderwerp wel wat verzinnen!


Bekijk de filmpjes op: www.tantetulp.nl


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page